Top

Aquabag Bullet

  • Aquabag Bullet
134,95

Ze zien er onschuldig uit, de Aquabags. Totdat je ze oppakt en er mee aan het werk gaat. Het ongecontroleerde water brengt zelfs de sterkste sporters in verlegenheid als ze niet opletten. Niets is zo beweeglijk als water en daardoor duwt en trekt het gewicht naar alle kanten. Je moet je met heel je lichaam schrap zetten om de oefeningen te laten slagen.

Maak kennis met een nieuwe manier van trainen die onderscheidend is van alle andere trainingsmaterialen. De ultieme stabiliteitstraining die niet alleen je romp een opdonder geeft, maar ook je zwakste plekken vindt en versterkt. Trainen met de Aquabags is leuk, juist omdat het zo anders is, maar het is tegelijk een manier van trainen die je tot het uiterste drijft. Geen enkele herhaling is hetzelfde, wat van elke training een uitdaging maakt.

De Aquabags bieden een ongekend scala aan mogelijkheden. Gooien, slingeren, smijten, stoten; het supersterke materiaal vraagt er gewoon om. Het gewicht is aan te passen aan ieders eigen niveau, wat het trainen uitvoerbaar maakt voor alle doelgroepen en leeftijden. De Aquabags zijn ideaal voor personal trainers en fysiotherapeuten. Daarnaast is het product een uitkomst voor sportverenigingen en een must voor elke fanatieke (top)sporter.

- Lengte: 75 cm
- Omtrek 56 cm (S) / 72 cm (L).
- Maximaal vulbaar tot 20 kg (S) / 35 kg (L) water.
- Vervaardigd uit hoogwaardig PVC, veelal toegepast in rafting en extreme sports.
- Pomp is inbegrepen.
- Poster is inbegrepen.
- Water is niet inbegrepen.

De Aquabags Bullet zijn vervaardigd uit hoogwaardig PVC, veelal toegepast in rafting en extreme sports. Inclusief oefenposter (A2, dubbelzijdig) en pomp.
Leverbaar in 2 maten:
S: Lengte 75 cm x omtrek 56 cm. Max. vulbaar tot 20 kg water.
L: Lengte 75 cm x omtrek 72 cm. Max. vulbaar tot 35 kg water


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code