Top

NORDIC WALKING

AQUATIC WALKING STICKS (paar)
AQUATIC WALKING STICKS (paar)
in navolging op het Nordic Walking bieden deze sticks van EVA-schuim een welkome afwisseling om gewrichtsbeschermend de conditie te trainen. Ze werken met een opwaartse druk en verstevigen de schouder- en armspieren. Geschikt voor jong en oud, voor een effectieve aquatraining.
€ 47,95
Nordic Tubing
Nordic Tubing
Een heel eenvoudige maar waardevolle toevoeging aan Nordic Walking. Twee losse Thera-Band tubings die op een makkelijke manier bevestigd kunnen worden aan uw Nordic Walking poles. Dit geeft de mogelijkheid om tijdens een Nordic Walking tocht spierversterkende oefeningen te doen.
€ 28,95
Nordic Tubing Stick
Nordic Tubing Stick
Gebruik de Nordic Tubings ook gewoon thuis met deze Nordic Tubing Stick in plaats van uw poles. Een lichtgewicht stok met aangename handgrepen waaraan de Nordic Tubings bevestigd kunnen worden. De Nordic Tubing Stick wordt zonder Nordic Tubing geleverd!
€ 34,95
NORDIC WALKING SILVA EX POLE TELESC
NORDIC WALKING SILVA EX POLE TELESC
telescopische Nordic Walking- en wandelstokken van hoogwaardig aluminium met ergonomisch gevormde handgrepen, traploos verstelbaar van 105 tot 140 cm. Gewicht ca. 250 gram.
€ 63,95
NORDIC WALKING STOK KURKGRIP STELB (paar)
NORDIC WALKING STOK KURKGRIP STELB (paar)
telescopische Nordic Walking stokken van aluminium met kurkgrepen en geïntegreerd dempingssysteem! Deze reduceert de belasting op de pols en belooft grenzeloos Nordic Waling plezier. Door een korte draai aan de stok kan de vering geactiveerd resp. gedeactiveerd worden. De stokken zijn traploos van 110-135 cm verstelbaar. Ingeschoven meten ze nog maar 70 cm en zijn plaatsbesparend op te bergen. Met de schroefdraad aan de bovenzijde van de hardmetalen punt zijn diverse onderdelen snel en simpel op- resp. af te schroeven.
€ 37,95
NORDIC-WALKINGSTOK LEKI RESPONSE (paar)
NORDIC-WALKINGSTOK LEKI RESPONSE (paar)
Nordic Walking stokken van aluminium in vaste lengtes – voor iedereen, die bij walking met een zo gering mogelijk gewicht onderweg willen zijn.
€ 79,50
NORDIC-WALKINGSTOK LEKI SUPREME 100-130 (paar)
NORDIC-WALKINGSTOK LEKI SUPREME 100-130 (paar)
Telescopische Nordic Walking stokken van aluminium, traploze lengteverstelling van 100-130 cm Ideaal voor de uitrusting van groepen, voor oneffen ondergronden of verschillende stapfrequenties.
€ 104,95