Top

Kniebrace PSB

  • Kniebrace PSB
104,99

De PSB Kniebrace geeft druk rond je kniegewricht, waardoor je meer stabiliteit voelt. De knieschijf wordt door een verharding ondersteund zodat eventueel bijkomende klachten aan de knieschijf worden verlicht. Met het lichtblauwe powernet kun je de druk gemakkelijk zélf aanpassen. De sportbrace beperkt de buigbewegingen op geen enkele manier. De band rond de kuit en de siliconenstroken aan de binnenzijde zorgen ervoor dat de brace goed op zijn plaats blijft en niet afzakt. Dankzij het speciale Tactel®-Aquator materiaal dat het transpiratievocht wegvoert van je huid en de ademende eigenschappen, voelt de sportbrace altijd comfortabel aan.
 

De PSB Kniebrace kun je gebruiken bij instabiliteitgevoel, sporthervatting na een meniscusletsel of bij klachten rond de knieschijf.
 

De PSB Kniebrace is te gebruiken voor de linker- en rechterknie. Voor de juiste maat meet je rond het onderbeen, net onder je knie.

Hoe de Brace te gebruiken ?
 

Stap 1
De elastische band en het lichtblauwe powernet moeten eerst helemaal los gemaakt worden, daarna kunnen ze aangetrokken worden. Het powernet moet daarna naar beneden getrokken worden. De pelotte moet tot net onder de knieschijf zitten. Door de nauwsluitende pasvorm kan het aantrekken in het begin wat stroef verlopen.

Stap 2
De elastische band wordt net boven de kuit gesloten.

Stap 3
De klittenbandsluiting van het lichtblauwe powernet wordt op de bovenrand van de brace vastgemaakt. Het powernet kan nu omhoog.Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code