Top

OEFENMATERIALEN

Handige oefenmaterialen om te gebruiken in fysiotherapie praktijken.
loading
close


close
min: max:
Thera-Band® Set tubing 1,8 m
Thera-Band® Set tubing 1,8 m
Set tubing van 1,8 m in een doosje met oefenboekje. Ideaal voor opbouwende training door de oplopende weerstand van de tubing.
€ 26,95
Thera-Band® Soft Weights
Thera-Band® Soft Weights
Het veelzijdige en handzame alternatief voor gewone gewichten en halters. Inzetbaar bij boven en onderlichaamtraining, ook voor evenwichts- en stabilisatie-oefeningen. Zeer geschikt voor volwassenen met gewrichtsontstekingen (artritis) of een beperkte handmobiliteit. Ideaal voor sportspecifieke training. Oefenhandleiding in elke verpakking.
€ 20,95
Thera-Band® tubing 7,5 m
Thera-Band® tubing 7,5 m
De Thera-Band® tubing is gemaakt van 100 % latex en is extreem sterk. De Tubing geeft een weerstand die vrijwel gelijk is aan de weerstand van de oefenbanden.
€ 19,50
Thera-Band® Tubing Loops
Thera-Band® Tubing Loops
Thera-Band® Tubing loops met gevoerde manchetten geven dezelfde weerstandsprogressie en kwaliteit als de authentieke Thera-Band® banden en tubing. Het stevige ontwerp en de comfortabele anti slip manchetten maken ze ideaal voor sportspecifieke training en revalidatie.
€ 21,95
Thera-Band® Zwembord
Thera-Band® Zwembord
Een zwem hulpmiddel gebruikt voor rompextensie, het versterken van heupmusculatuur, de benen en de onderste extremiteit, schouders en armen.
€ 24,95